Unge fyller år tom 12 år

Totalt 20

Isak Nikolai Tande 5 år!

Ventetiden er over, endelig er det din tur å fylle år! Feiring på blåbærstua, Sam lekeland og hjemme med familie og venner du får! Du elsker å være «på ferie» i campingvogna i Sverige, der du kan ake, gå på ski og i snøen herje! Omsorgsfull og snill mot store og små, digger biler og puslespill, du er helt rå! Vi elsker deg over alt på jord! Gratulerer så mye med dagen! Stor klem fra mamma, pappa, lillebror Lukas og lillesøster Sunniva! YNWA Bestemor og bestefar i Harstad og i Grov hilser også!

Adrian 1 år

Værdens blideste lille skatt, Adrian Sande Jensen, fylle 1 år tirsdag 9.januar. Det e full fart dagen lang og skravla går i ett. Du e mamma og pappa sin godgutt og storesøster sin lille hjærtevænn. Gratulere så masse med dagen! Vi elske deg. Mange klæmma fra mamma, pappa og Celine

Hilde Marie Traaddahl 6 år

Hipp hurra for Hilde Marie! Den minste prinsessa vår er blitt stor! Løper rundt i huset og blir kilet av storebror. Akkurat som storesøster sender hun Snapper i sør og i nord. Hele familien synes at du er gullegod. 1000 klemmer fra Hanna, Joar, mamma og pappa

Sofie 6 år! <3

Hurra, idag 9.januar blir superjenta Vårres Sofie 6 år <3 Førskolejenta i barnehagen e du blitt, øve på lesing å skriving til skolen gjør du daglig. Du har ett hjerte av gull, snill, god omtenksom, vakker og blid <3 Du trives godt på rideskolen med din nye hobby. Vi e så utrulig stolt over dæ, å lillesøster ser veldig opp til dæ <3 vi håpe du får en perfekt bursdag å feiring for det fortjene du! Måtte du få alt du ønske! Vi elske dæ over alt snuppa<3 bursdagsuss fra Lillesøster Elise, mamma og pappa!

Emilian Kulterud Erlandsen 5 år

Gratulerer så mye med 5-årsdagen din, kjære Emilian. Du setter farge på livet vårt med ditt gode humør, livlige vesen og din sterke vilje av stål. Vi er så glad i deg, spesielt lillesøster, som du har en helt spesiell omsorg for. Bursdagsklemmer fra mamma, pappa og Lycke.

Brage Bådsvik-Brodtkorb 3 år 9 januar

9 januar blei denne sjarmøren 3 år. Du e en liten gutt med stor personlighet og dagene med dæ e aldri kjedelig. Du e en flink storebror og en arti lillebror. Vi elske dæ mest i heile verden. Suss og klem fra Sander, Vilje, mamma og pappa.

Leonard 2 år

Hipp hurra før vårres tøffe Leonard som e 2 år 9.januar. I dag ska du få pakke og iiiis som du e så veldig gla i å feiringa ska vi ta te helga. Vi e kjempe gla i dæ. Stor klem fra pappa, mamma, Frida og Nathalie.

Gratulerer så mye med 8-årsdagen Iris!

Gratulerer så mye med 8-årsdagen Iris! Du er ei flott og blid jente som kan så mye: Lese hele «Isadora Måneblomst», slå hjul i stua, tegne, skrive brev, fortelle vitser, gå på ski og være en god venn. Vi er så stolte og glade i deg og håper du får en fantastisk bursdag! Gode klemmer fra Mamma, Pappa, Iver, Smilla og Pingo. Bestemor, Morfar, Mormor Kisser, Oldemor, Farmor, Farfar, Tante Monica, og Tante Tiril sender deg mange susser og klemmer på dagen.

NORA DYBVIK HANSEN 11 ÅR

Tenk at du fyller 11 år i dag. Middag har du bestemt og vi skal kose oss i lag. Du er ansvarsfull, omsorgsfull, skravlete og artig. Svømming og ridning, du er ei jente med fart i. Vi ønsker deg en super dag kjære Nora. Vi er kjempeglad i deg! Bursdagsklemmer fra Frida, mamma og pappa, kattene og hestene.

Sverre 2 år

Hurra for god-gutten Sverre som fyller 2 år den 10. januar! Stor bursdagsklem fra Bestemor:) Hilser så mye fra Oldefar i Målselv og Tante i Bergen!