Unge fyller år tom 12 år

Totalt 21

Elina Bergersen 2 år

Hipp hipp hurra for verdens snilleste og skjønneste jenta som fyller 2 år den 10. mars! Du er ei lille solstråle som sprer mye glede! Vi er så veldig glad i deg! Stor bursdagsklem fra mamma og pappa!

Trygve Jæger Strand fyller 1. år!

Tenk at verdens finaste Trygve er blitt ett år! Tiden går så fort! Du er en nydelig blid liten skatt, og det er en fryd å være sammen med deg. Mamma, pappa og storebror Sigve gratulerer så mye med dagen!

Emanuel Frikstad Solvang

Hipp hurra for Emanuel som fyller 2 år idag, 14.mars. Tenk så fort tiden går, og du har blitt to år. Du synger og traller dagen lang, og bæ bæ lille lam er din yndlingssang. En blid og god gutt du er, ikke rart vi har deg så kjær. I barnehagen du liker deg godt, nå snakker du mye å gjør deg forstått. Må dagen bli super, med brus og kake, og ganske sikkert en bursdagspakke. Gratulerer med dagen, Emanuel! Vi er så glad i deg! Klem fra Isabella, Lucas Emilio, mamma og pappa.

Matheo 6år

Hipp hipp hurra for Matheo som fyller 6år søndag 11.03. Endelig va dagen du har hatt nedtelling til kommet, nå er det bare nedtelling til skolestart igjen. Du er en fantastisk gutt med masse godt humør og et smil som kan smelte alt. Lese, skrive og tegne er noe av det du liker best og du hjelper gjerne til om noen trenger hjelp. Gratulerer så masse med dagen Matheo, vi er uendelig glad i deg. Stor klem fra mamma, pappa og Samuel. Kira sende en stor hundesuss.

Liam Eriksen 2 år

Hiv og hoi som tiden går, vår lille klatremus fyller hele 2 år! Sprudlende og glad dagen lang, full av energi, dans og sang. Show med Bjørnis, Olaf og Lynet er med, og alle må vi komme å se. Med gitaren du underholder med tonene dine, vi kan ikke annet enn å flire og smile. Brannbil og traktor er interessene dine, mon tro om det vanker noe under gavepapiret. En barnehagegutt du har blitt så stor, i dag vi roper hurra i kor! Gratulerer med dagen lille vennen vår, håper du en fantastisk bursdagsfeiring får. Vi er så uendelig glad i deg! Stor klem fra Mamma, Pappa og Emmy

Nora Synnøve 9 år

Hipp Hurra! I dag fyller Nora Synnøve 9 år. Ei sprudlende og omsorgsfull jente, og hjelpsom som få! Gratulerer så masse med 9 års dagen! Vi glede oss til å feire dæ! Håpe dagen din blir heilt super! Bursdagsklem fra Mamma, Daniel og lillebror Marvin.

Elise 4år <3

Hipp hurra for verdens fineste Elise som fylle 4 år idag 12.mars <3 endeli e dagen her som du har venta så lenge på. Du e ei bestemt lita frøken med et hjerte av gull å ikke en dag me dæ e kjedeli! Du fylle dagan vårres me så mye latter, kjærlighet å glede! <3 håpe du får en super bursdag å alt du måtte ønske! Vi elske dæ åver alt å hadde du bare vist kor stolt vi e over dæ lille venn! Suss og klem fra storesøster Sofie, mamma og pappa <3

Eline 9 År

14. Mars fyller Eline Strand 9 år. Vi gratulerer så masse med dagen og håper du får ei super feiring sammen med venner og familie. Glad i dæ. Bestemor, bestefar og bætta gratulerer også med dagen. Klem fra mamma,pappa,Kristine,Adrian og Tiril.

Hipp hurra for vår hærlige Mille som fyller 7 år i dag!! "Kitti", Live, Mari, Selma, mamma og pappa er kjempeglade i deg, og ønsker deg en super bursdag! Mille hilser til alle kjente, og særlig til alle i 1. klasse på Harstad skole!

Kristoffer Mikkelsen 6 år

Tenk at i dag fyller Kristoffer 6 år, Gratulere så mye med dagen din. Goklem fra Mor og bestefar