Unge fyller år tom 12 år

Totalt 15

Jakob Evander 2 år!

Vår yngste sønn Jakob Evander fyller to år den 17. Juni! Jakob sprer glede hvor enn han er, både i barnehagen og hjemme. Han løper ofte i hælene på storebrødrene og forsøker etter beste evne å etterape alt de får til. Jakob er en super og livlig gutt som utforsker hva livet har å by på. Store bursdagklemmer fra storebrødre, mamma, pappa, mormor, farfar og resten av familien.

Oda Marie Eliassen 5 år

Hipp hurra for vår egen superhelt, som blir ei hel hånd gammel i dag. Du er et fyrverkeri som sørger for at det er liv i huset. Ingen kan være så sint som du, men ingen kan være så glad, søt og kosen heller. Du har personlighet i bøttevis og du går dine egne veier. Det digger vi! Politi, superhelter, biler og slikt er favoritter. Dukker og ponnier ligger nederst i lekekassen. I barnehagen liker du deg godt, sammen med alle dine gode venner. Til høsten blir du førskolejente, tenk. Store jenta vår. Vi gleder oss til å feire deg i dag, sammen med vennene dine. Gratulerer så masse med dagen, kjære Odamor! Vi er fryktelig glad i deg <3 Klemmer fra mamma, pappa, dadda og Trym.

Saga Alise 3år

Hipphipphurra, Saga fyller tre år idag. Ho e' vakker, til å spise opp, Ett Sjarmtroll og en sukkertopp. En jente me tæl og en vilje av stål, Ho e' sta, en leder, ei som alltid vil oppnå sine mål. Vi e kjempe glad i dæ Saga. Bursdagsklem fra Mamma og Pappa Helene Cicilie, Rune Leander og Love Alexander

Johanne Aune Gjelberg

Hipp hurra! Storpia vår fyller 10 år! Gratulerer så mye med dagen. Du er ei super jente som liker å danse, synge, spille håndball og være med venner. Håper du får en fantastisk bursdag. Vi er veldig glad i deg. Klem fra Kristoffer, mamma, pappa og Kiara.

Kristoffer Nyrud fyller 10 år

Vi gratulerer den flotte gutten vårres Kristoffer med 10 års dagen den 19.Juni. Håper dagen din blir like flott som d du er:) Vi e alle sammen superglad i dæ! Stor klem fra mamma og resten av familien.

Hurra for Edvard Transeth Ramskjell 7 år 19 juni

Eldstegutten, gode flotte Edvard fyller 7 år 19 juni. Feiring med familien på Rhodos. Feiring med vennene på Lekedilla i Bodø var artig. Ja, enda flere feiringer venter:) Vi alle heier på deg og gratulerer. Samvær med deg og Bernard er øverst på hitlisten. Oppfinnsomheten din på kjøkkenet, med kulebanen, med parkour ja i alt du foretar deg, er frydefull. Pokemon er nå bestemors store utfordring. Du har lagt inn på mobilen og du og Bernard hjelper meg igang. Spennende. Bestefar og bestemor gleder seg til sommerbesøk i Sørlavangen.

Aron 9 år, Eirik 2 år

Den 21 juni blir Aron 9 år og Eirik 2 år. Gratulerer så mye med dagen til verdens beste gutter som skaper mye liv og røre i heimen. Vi gleder oss til å feire dere i helgen. Kjempeglad i dere! Store klemmer fra mamma, pappa, Isac og Sebastian.

Peder Skaanevik 7 år

Vi vil gjerne få gratulere fisn, med bilde og heder i lørdagsavisn. Torsdag 21.06. hadde flotte, nysgjerrige, omsorgsfulle Peder 7-årsdag. Dagen bei feira med masse vænna, og feiringa fortsette med familiefeiring som seg hør og bør. Gratulere så masse tel finaste vennen vårres - vi elske deg over alt på jord!!! Stor klem fra mamma, pappa, Bjørnar, Mina, Oliver, Håkon, Patrick og Zelda!

Johannes Losvik Stabell 12 år og Sigrid Losvik Både 18 år!

Hipp hurra for storungene mine som er blitt så store! Tenk at i dag har dere bursdag begge to. Johannes e 12 år og Sigrid e 18 år i dag! Hvor i all verden e tida blitt av?? Håpe dere begge får en super duper dag!! Veldig, veldig Glad i dere begge! Må dagen bli like super og fantastisk som dere er!! Stor klem fra mamma, Sofie Andrine, Markus og Emily

Gabriel Roaldstveit 2 år

Kjære Gabiel. I dag er det din dag, tenk 2 år . Ein gut med mykje fart i. Så blid og god, du skulle våre klona til to. I dag skal vi deg feire med store fest og du skal få være heders gjest. Stor klem frå onkel Jørgen, onkel Øystein, Besten og Besta