Jubilanter (runde år)

Totalt 5

Oddbjørg Liavik Dahle 70 år

Kjære mamma, mormor og svigermor. I dag er du 70. Gratulerer med dagen din! Vi er heldige som har deg. Du er en omsorgsfull og kjærlig mormor som jentene elsker å være sammen med. Du er en mamma som stiller opp for oss barna og alltid vil oss det beste. Du baker og lager den deiligste mat. Du strikker og dekker behovet for ullsokker, pledd og de vakreste puter. Du er fin inni og utenpå -du holder deg godt og har stilsans. Vi er utrolig glad i deg, og nå vi gleder vi oss til ei skikkelig bursdagsfeiring om noen dager. Gode klemmer fra Marthe, Jann Marius, Kjersti, Håkon, Anna og Nora

Britt Ingebrigtsen 60 år

Britt 60 år I dag skal vi endeli få lov å gratulere med den store dagen, å den håpe vi du feirer med et glass vin utti hagen. I sydens land du nyter sol å varme i dag, hele din store familie ilag. Hele gjengen har du fått med deg på ferden, og vi vet at du kooooser deg der ute i verden ? Britt Sjæf, du styrer byens beste barnehage, å vi e så glad for at du så god grøt kan lage… I 23 år har du styrt skuta her oppe på toppen, på kontoret i kokvarmen, med kaffe i koppen. Det har blitt nånn tima bak dataskjermen natt og dag, men sannelig e du blant de dyktigste i ditt fag! Du kan det mæste, å går opp mang en sti, å det umulie tar bare litt længre ti’. Kontordøra di e alltid åpen for en prat, å må nånn ting løses, så e du parat! Mye arti har vi hatt oppigjønna åran, vi har mang gang flira så vi tørka tåran! Sånn håpe vi å ha det i mange år tell, du vet, man hold sæ ung når man finn på sprell! Ung e du enda, det e lææænge tell du e hundre, å i dag skal du bare la dæ beundre! Vi som e igjen her i snøkov i barnehagen, vi rope i kor: GRATULERER MED DEN STORE DAGEN! Klæm fra alle dine trofaste undersåtter i Holtet Barnehage.

Rita Nilsen 50 år

Vi vil gratulere denne flotte dama med 50 -års jubileet i dag den 8 januar. Du er ei fantastisk mamma som vi setter uendelig stor pris på. Du er omsorgsfull og gjør alltid det beste for at alle oss rundt deg skal ha det bra. Som sjæreste er du helt fantastisk og gjør at jeg gleder meg til hver eneste dag med deg. Utrolig vakker og flott å se på, men det er det mennesket du er som gjør at jeg elsker deg. Et større dyrehjerte finnes nok heller ikke, noe India og Wilma vet å nyte godt av (+ alle de andre dyrene i familien). Vi er alle veldig glad i deg og ønsker deg en flott bursdagsfeiring! Stor klem fra Malin, Mads og sjæresten Jonny. Svigerbarna sender også over gratulasjonsklem.

Brit Inger Hansen

Vår høytaktede venninne fyller 70 år i dag, og vi skal feire ilag. Gratulerer med dagen. E.S.E

Tittel her

Tekst her