Jubilanter (runde år)

Totalt 5

Lise Nygård 70 år!

Vår kjære mamma, mormor og kone fyller 70 år 13.mars. Gratulerer så masse med den store dagen! Vi gleder oss til å feire deg i påska. Varme klemmer fra dine tre barn og barnebarn, svigersønner og ektemann. Vi er glad i deg!

Kirsti Føllesdal Dahlseng

Gratulerer med dagen flotte, kloke, flinke, sterke mamma, bestemor og svigermor. Tenk at du er 70 år. Sprek som få. Multikunstner. Kan sy alt, fikser alt. Svært sportsglad. Vi er veldig glade i deg. Ha en nydelig bursdag på hytta. Feiringen får vi ta seinere. Hilsen barn, barnebarn og svigerbaen.

Tittel her

Tekst her

Mats Gunnar Ringberg 30 år

I dag 16/3 er det Mats Gunnar sin dag! En gang i året er dagen unik, for den dagen er din og ingen dager lik. I 1988 kom det til verden en lillebror, familien var komplett og lykken hva stor. Du har gjennom åran gjort oss stolt, både far og mor, og levd opp til alle forventninger som lillebror. En onkel som er både tøff og grei, de alle sju digger deg. Hest du ofte kjører, og du er en utrulig god fører. Du er samboer med Maren så flott, vi kan se at du har det godt. I 2016 det store hendte, du blei pappa til ei vidunderlig jente. Ho bestemme det meste, til og med at du ikke skal ut og feste. Så må vi rope høyt i kor, for vår flotte sønn onkel og bror. Stooor klem fra Mamma, Pappa, Espen, Kato, Sander, Othelie, Leonard, Johanne og Linnea.

Edel Pauline Hansen 90 år

Søndag 18.mars fylte Edel Pauline Hansen 90 år. Hun er født og oppvokst på Grøtavær men har bodd på Borkenes mesteparten av sitt liv. Det ble en koselig feiring av dagen på Husby Bosenter, med kaffe og kaker, blomster og gaver. Kjære søster og tante Edel, gratulerer hjerteligst med 90 års dagen! Bildet er tatt på dagen din og viser at du fremdeles er ei staselig dame som vi alle er så glade i. Mange klemmer fra familien.