Jubilanter (runde år)

Totalt 9

Ann-Kristin Tunes 50 år

Hipp, hipp, hurra for den godeste 50-åringen vi veit om! Du vise så mye omsorg for alle rundt dæ, og passe på både barn og tantebarn når enn det trengs. Når du endelig får litt tid for dæ sjøl, ja da fyk du opp fjellan og bortetter skiløypen så fort at selv ungan dine slit med å holde følge. Glede og livlighet sprer du kor enn du går, og vi e evig takknemlig for å ha dæ i livan vårres! Bursdagsklemma fra alle på Fosshaugen og i Medkil

Tom Helstad - 60 år

Søndag 17. juni fyller tidligere divisjonsmusiker, fløytelærer, fotograf og pikseltrollmann, Tom Helstad, 60 år. Fløytisten fra Telemark kom nordover for å avtjene verneplikt i 1977. Da pliktåret i Forsvarets distriktsmusikkorps Nord-Norge var over, ble han tilbudt jobb i korpset, og han ble værende i samme jobb fram til 2007. I alle år har han, ved siden av jobben som musiker, vært aktiv bidragsyter som instruktør, lærer og dirigent for amatørmusikklivet i regionen. Takket være han kunne gausvikingene i ti år være stolte av sitt skolekorps. Han har også hatt musikalsk ansvar for Kila musikkforening i en periode og undervist på Kvæfjord kulturskole i et par år. De siste 25 årene har han imidlertid vært en høyt elsket fløytelærer ved Harstad kulturskole, en jobb han fortsatt har. Jeg har hatt gleden av å dele livet med deg i snart 25 år. Du er en evig optimist som ikke lar helsemessige utfordringer knekke deg. Du har vendt det døve øret til øresusen, og isteden skapt deg en ny karriere, hvor du suverent fanger konsertopplevelser gjennom kamera. Du tryller også fram detaljer som man for lengst trodde var gått tapt, i gamle fotografier. Vi har jobbet sammen i 31 år, ikke bare hos én arbeidsgiver. Fortsatt er du min yndlingskollega. Du er også min aller beste venn, kjæreste, samboer, forlovede og favorittperson. Gratulerer så mye med dagen, kjære Tom! Inga

Arvid Harald Dybvik 30 år 17.juni

Tenk at for 30 år siden kom vår kjære lillebror på denne tiden. En sjarmør med klemmer så gode. Jenter, mekking og lettsykkel fylte ditt hode. Omtenksom, morsom, utadvendt og veldig snill. Du hjelper andre og trør bestandig til. Du er verdens beste reservepappa, kjærest, pappa, sønn og lillebror. Det er ikke tvil om at det mye kjærlighet i deg bor. Vi setter stor pris på deg og den du er. Håper du på dagen får klemmer og gratulasjoner fra «alle og enhver». Vi er kjempeglad i deg! Mange bursdagsklemmer fra mamma & pappa, Sofie, Emilie, Julie, Elisabeth & Stian, Nora, Frida, Anne-Berit & Geir, Therese, Aline & Ingvild og en stor klem fra Mie Matilde.

Petter Paulsen 60 år

Kjære Petter, pappa, svigerfar og farfar, gratulerer så mye med den store dagen 16. juni. Vi gleder oss til feiring der vi kan gjøre litt stas på deg. Stor bursdagsklem fra hele familien!

CECILIE HOKLAND 30 ÅR

Endelig ble ho tretti ho cessa. No stress with Cess som hun sier mest selv. Mye sant i det da alt er nøye planlagt fra morra til kveld. Tidlig voksen var hun som bestyrerinne på ferge og hurtigbåt. Videre til kiropraktor klinikk og nå tannsøster på Oris Dental klinikk. Et smil møter deg alltid når frøken Cess tar deg imot. Alt på stell fort som et smell. En racer både på jobb og på ski. Passe på alle helt til hun selv falle med hauet i ei bjørk og da var det mørkt. Men ho kom seg jo opp igjen etter en klem. Ei flott ei mamma på alle måter selv om Celine helst vil mamma pine. Dagen skal feires med tvillingsøster Tone, så kan dere sammen kore. Vi er glad i deg som du er og måtte du alltid være sånn som det her. Gratulere med dagen fra Tom, William og Celine.

Lillian Dybvik fyller 70 år

Min kjæreste og vår kjære mamma, svigermor og bestemor fyller år onsdag den 20.juni. Tenk at du nå runder 70 år, det er jo nesten ikke til å tro, for du holder deg så utrolig godt. Vi er veldig glad i deg og setter pris på alt du gjør for oss. Håper du får en flott feiring. Stor bursdagsklem fra oss alle. Hjertelig hilsen Alf, Liz, Kenneth, Wivi, Roger, Iselin, Daniel og Erlend.

TomTom 40 År

Gratulerer me da´n, din eldgamle mann. Du har mista alt håret, og må begynne med tran. -hilsen Amund- Heldigvis hverken utgangsdato eller best før på menneska, 40 år og like god! Dagen feires i godt lag med brun drikke av ulikt slag. Landet har du fløyet fra, og vi håper turen blir knakende bra. Snart er det ferie som står for tur, og flere reisemål du har på lur. Pappa, turkamerat, korist og snart jaktmann, på jobb derimot er det fokus på flammer og brann. Nåtidens altmuligmann som vasker klær, handler, lager middag og snekrer, vaktmester i barnehagen, hjelper med lekser, klargjør tursekk og tidvis barnas mekler. Gratulerer med dagen kjære supermannen vår,- en perfekt feiring vi håper du får! Digger deg, salutt fra fruen og barna.

Anngerd Marion Nymoen Fossåskaret – 70 år 22.06.18!

Kjære jubilanten vår! I dag heiser vi flagget og ballonger fyller, for det er verdens beste kone, mamma, svigermor, mormor og farmor vi hyller! På denne dag du et rundt tall fyller, hvem skulle tro at det er 70 år du runder! 70 år gikk jammen fort, fra Ervika, Nesna, Stavanger og Borkenes blei Trondheim neste stopp. Mange års virke inne skole og lære, heldig er de som elev hos deg har fått være. Engasjert i pedagogikk og logopedi, finner kreative løsninger med arti vri. Dine store interesser er håndarbeid, musikk, sang og dans, og lett på foten svinger du din «svans». Fra trekkspillet tryller du fram nydelige toner, hjemme så vel som borte fengende rytmer ljomer. Du syr, strikker og broderer, og trenger noe en fix … du også reparerer! Du pusler i hagen… klipper og steller, og om høsten er du en ivrig blåbærplukker- og peller. Du er vakker, omsorgsfull og snill, kreativ, aktiv, humørfylt og litt vill :) Tålmodig og omsorgsfullt tar du vare på dine nære, og strekker ut ei hjelpende hånd når det måtte være. Når du leser dette har vi allerede feiret litt, tur i teateret og «Spellemann på taket» har mange fine hits! Middag på Lille Herbern var særdeles flott, fine omgivelser, koselig selskap og maten smakte nydelig godt! Selve dagen vil du ha helt for deg selv, men vi lover – ja det blir mere feiring når vi møtes «lell»! Så hvor dagen i dag feires ja det vet vi ikke, men før du farter ut…. sjekk i garasjen…der er det satt frem litt kos og drikke :) Vi ønsker deg en fin-fin dag fra start til slutt, og roper HURRA FOR DEG med en høy salutt!!! Gratulere så masse med 70-års dagen, vi er så glad i deg! Store klemmer fra kaill'n, barn, svigerbarn og barnebarn.

Oddmund Gudbrandsen 80 år

Store og små fra nord til sør vil gratulere jubilanten med 80 år! Hipp hipp hurra og gratulerer med dagen. Bursdagsklem fra hele gjengen.