Gratulasjoner

Totalt 27

Oddbjørg Liavik Dahle 70 år

Kjære mamma, mormor og svigermor. I dag er du 70. Gratulerer med dagen din! Vi er heldige som har deg. Du er en omsorgsfull og kjærlig mormor som jentene elsker å være sammen med. Du er en mamma som stiller opp for oss barna og alltid vil oss det beste. Du baker og lager den deiligste mat. Du strikker og dekker behovet for ullsokker, pledd og de vakreste puter. Du er fin inni og utenpå -du holder deg godt og har stilsans. Vi er utrolig glad i deg, og nå vi gleder vi oss til ei skikkelig bursdagsfeiring om noen dager. Gode klemmer fra Marthe, Jann Marius, Kjersti, Håkon, Anna og Nora

Isak Nikolai Tande 5 år!

Ventetiden er over, endelig er det din tur å fylle år! Feiring på blåbærstua, Sam lekeland og hjemme med familie og venner du får! Du elsker å være «på ferie» i campingvogna i Sverige, der du kan ake, gå på ski og i snøen herje! Omsorgsfull og snill mot store og små, digger biler og puslespill, du er helt rå! Vi elsker deg over alt på jord! Gratulerer så mye med dagen! Stor klem fra mamma, pappa, lillebror Lukas og lillesøster Sunniva! YNWA Bestemor og bestefar i Harstad og i Grov hilser også!

Britt Ingebrigtsen 60 år

Britt 60 år I dag skal vi endeli få lov å gratulere med den store dagen, å den håpe vi du feirer med et glass vin utti hagen. I sydens land du nyter sol å varme i dag, hele din store familie ilag. Hele gjengen har du fått med deg på ferden, og vi vet at du kooooser deg der ute i verden ? Britt Sjæf, du styrer byens beste barnehage, å vi e så glad for at du så god grøt kan lage… I 23 år har du styrt skuta her oppe på toppen, på kontoret i kokvarmen, med kaffe i koppen. Det har blitt nånn tima bak dataskjermen natt og dag, men sannelig e du blant de dyktigste i ditt fag! Du kan det mæste, å går opp mang en sti, å det umulie tar bare litt længre ti’. Kontordøra di e alltid åpen for en prat, å må nånn ting løses, så e du parat! Mye arti har vi hatt oppigjønna åran, vi har mang gang flira så vi tørka tåran! Sånn håpe vi å ha det i mange år tell, du vet, man hold sæ ung når man finn på sprell! Ung e du enda, det e lææænge tell du e hundre, å i dag skal du bare la dæ beundre! Vi som e igjen her i snøkov i barnehagen, vi rope i kor: GRATULERER MED DEN STORE DAGEN! Klæm fra alle dine trofaste undersåtter i Holtet Barnehage.

Adrian 1 år

Værdens blideste lille skatt, Adrian Sande Jensen, fylle 1 år tirsdag 9.januar. Det e full fart dagen lang og skravla går i ett. Du e mamma og pappa sin godgutt og storesøster sin lille hjærtevænn. Gratulere så masse med dagen! Vi elske deg. Mange klæmma fra mamma, pappa og Celine

Rita Nilsen 50 år

Vi vil gratulere denne flotte dama med 50 -års jubileet i dag den 8 januar. Du er ei fantastisk mamma som vi setter uendelig stor pris på. Du er omsorgsfull og gjør alltid det beste for at alle oss rundt deg skal ha det bra. Som sjæreste er du helt fantastisk og gjør at jeg gleder meg til hver eneste dag med deg. Utrolig vakker og flott å se på, men det er det mennesket du er som gjør at jeg elsker deg. Et større dyrehjerte finnes nok heller ikke, noe India og Wilma vet å nyte godt av (+ alle de andre dyrene i familien). Vi er alle veldig glad i deg og ønsker deg en flott bursdagsfeiring! Stor klem fra Malin, Mads og sjæresten Jonny. Svigerbarna sender også over gratulasjonsklem.

Hilde Marie Traaddahl 6 år

Hipp hurra for Hilde Marie! Den minste prinsessa vår er blitt stor! Løper rundt i huset og blir kilet av storebror. Akkurat som storesøster sender hun Snapper i sør og i nord. Hele familien synes at du er gullegod. 1000 klemmer fra Hanna, Joar, mamma og pappa

Brage Bådsvik-Brodtkorb 3 år 9 januar

9 januar blei denne sjarmøren 3 år. Du e en liten gutt med stor personlighet og dagene med dæ e aldri kjedelig. Du e en flink storebror og en arti lillebror. Vi elske dæ mest i heile verden. Suss og klem fra Sander, Vilje, mamma og pappa.

Sofie 6 år! <3

Hurra, idag 9.januar blir superjenta Vårres Sofie 6 år <3 Førskolejenta i barnehagen e du blitt, øve på lesing å skriving til skolen gjør du daglig. Du har ett hjerte av gull, snill, god omtenksom, vakker og blid <3 Du trives godt på rideskolen med din nye hobby. Vi e så utrulig stolt over dæ, å lillesøster ser veldig opp til dæ <3 vi håpe du får en perfekt bursdag å feiring for det fortjene du! Måtte du få alt du ønske! Vi elske dæ over alt snuppa<3 bursdagsuss fra Lillesøster Elise, mamma og pappa!

Emilian Kulterud Erlandsen 5 år

Gratulerer så mye med 5-årsdagen din, kjære Emilian. Du setter farge på livet vårt med ditt gode humør, livlige vesen og din sterke vilje av stål. Vi er så glad i deg, spesielt lillesøster, som du har en helt spesiell omsorg for. Bursdagsklemmer fra mamma, pappa og Lycke.

Gratulerer så mye med 8-årsdagen Iris!

Gratulerer så mye med 8-årsdagen Iris! Du er ei flott og blid jente som kan så mye: Lese hele «Isadora Måneblomst», slå hjul i stua, tegne, skrive brev, fortelle vitser, gå på ski og være en god venn. Vi er så stolte og glade i deg og håper du får en fantastisk bursdag! Gode klemmer fra Mamma, Pappa, Iver, Smilla og Pingo. Bestemor, Morfar, Mormor Kisser, Oldemor, Farmor, Farfar, Tante Monica, og Tante Tiril sender deg mange susser og klemmer på dagen.