Gratulasjoner

Totalt 27

Ann-Kristin Tunes 50 år

Hipp, hipp, hurra for den godeste 50-åringen vi veit om! Du vise så mye omsorg for alle rundt dæ, og passe på både barn og tantebarn når enn det trengs. Når du endelig får litt tid for dæ sjøl, ja da fyk du opp fjellan og bortetter skiløypen så fort at selv ungan dine slit med å holde følge. Glede og livlighet sprer du kor enn du går, og vi e evig takknemlig for å ha dæ i livan vårres! Bursdagsklemma fra alle på Fosshaugen og i Medkil

Jakob Evander 2 år!

Vår yngste sønn Jakob Evander fyller to år den 17. Juni! Jakob sprer glede hvor enn han er, både i barnehagen og hjemme. Han løper ofte i hælene på storebrødrene og forsøker etter beste evne å etterape alt de får til. Jakob er en super og livlig gutt som utforsker hva livet har å by på. Store bursdagklemmer fra storebrødre, mamma, pappa, mormor, farfar og resten av familien.

Arvid Harald Dybvik 30 år 17.juni

Tenk at for 30 år siden kom vår kjære lillebror på denne tiden. En sjarmør med klemmer så gode. Jenter, mekking og lettsykkel fylte ditt hode. Omtenksom, morsom, utadvendt og veldig snill. Du hjelper andre og trør bestandig til. Du er verdens beste reservepappa, kjærest, pappa, sønn og lillebror. Det er ikke tvil om at det mye kjærlighet i deg bor. Vi setter stor pris på deg og den du er. Håper du på dagen får klemmer og gratulasjoner fra «alle og enhver». Vi er kjempeglad i deg! Mange bursdagsklemmer fra mamma & pappa, Sofie, Emilie, Julie, Elisabeth & Stian, Nora, Frida, Anne-Berit & Geir, Therese, Aline & Ingvild og en stor klem fra Mie Matilde.

Tom Helstad - 60 år

Søndag 17. juni fyller tidligere divisjonsmusiker, fløytelærer, fotograf og pikseltrollmann, Tom Helstad, 60 år. Fløytisten fra Telemark kom nordover for å avtjene verneplikt i 1977. Da pliktåret i Forsvarets distriktsmusikkorps Nord-Norge var over, ble han tilbudt jobb i korpset, og han ble værende i samme jobb fram til 2007. I alle år har han, ved siden av jobben som musiker, vært aktiv bidragsyter som instruktør, lærer og dirigent for amatørmusikklivet i regionen. Takket være han kunne gausvikingene i ti år være stolte av sitt skolekorps. Han har også hatt musikalsk ansvar for Kila musikkforening i en periode og undervist på Kvæfjord kulturskole i et par år. De siste 25 årene har han imidlertid vært en høyt elsket fløytelærer ved Harstad kulturskole, en jobb han fortsatt har. Jeg har hatt gleden av å dele livet med deg i snart 25 år. Du er en evig optimist som ikke lar helsemessige utfordringer knekke deg. Du har vendt det døve øret til øresusen, og isteden skapt deg en ny karriere, hvor du suverent fanger konsertopplevelser gjennom kamera. Du tryller også fram detaljer som man for lengst trodde var gått tapt, i gamle fotografier. Vi har jobbet sammen i 31 år, ikke bare hos én arbeidsgiver. Fortsatt er du min yndlingskollega. Du er også min aller beste venn, kjæreste, samboer, forlovede og favorittperson. Gratulerer så mye med dagen, kjære Tom! Inga

Petter Paulsen 60 år

Kjære Petter, pappa, svigerfar og farfar, gratulerer så mye med den store dagen 16. juni. Vi gleder oss til feiring der vi kan gjøre litt stas på deg. Stor bursdagsklem fra hele familien!

John Næss 67 år

Gratulerer med dagen til pappa, bestefar og svigerfar! Kor enn du e blir der liv og røre. Ja, kor du enn e, så kan vi dæ høre.. Du stille opp for oss, både seint og tidlig, og aldern til tross, e du steike stilig! Dokker reise og (opp)leve, det syns vi e flott. Kjære pappa, vi vil dæ alt godt <3 I anledning dagen har du - i kjent stil - stukket av til hytta i Bø, men vi kommer til å feire tilstrekkelig når hele familien skal til Italia. Det glede vi oss til! Vi e veldig glad i dæ. Bursdagsklem fra hele flokken din, Birk, Frida, Tiril, Lone og Gard Marte, Caroline, Robin og Trine Sanna, Alva, Helle og Børge

Oda Marie Eliassen 5 år

Hipp hurra for vår egen superhelt, som blir ei hel hånd gammel i dag. Du er et fyrverkeri som sørger for at det er liv i huset. Ingen kan være så sint som du, men ingen kan være så glad, søt og kosen heller. Du har personlighet i bøttevis og du går dine egne veier. Det digger vi! Politi, superhelter, biler og slikt er favoritter. Dukker og ponnier ligger nederst i lekekassen. I barnehagen liker du deg godt, sammen med alle dine gode venner. Til høsten blir du førskolejente, tenk. Store jenta vår. Vi gleder oss til å feire deg i dag, sammen med vennene dine. Gratulerer så masse med dagen, kjære Odamor! Vi er fryktelig glad i deg <3 Klemmer fra mamma, pappa, dadda og Trym.

Saga Alise 3år

Hipphipphurra, Saga fyller tre år idag. Ho e' vakker, til å spise opp, Ett Sjarmtroll og en sukkertopp. En jente me tæl og en vilje av stål, Ho e' sta, en leder, ei som alltid vil oppnå sine mål. Vi e kjempe glad i dæ Saga. Bursdagsklem fra Mamma og Pappa Helene Cicilie, Rune Leander og Love Alexander

Johanne Aune Gjelberg

Hipp hurra! Storpia vår fyller 10 år! Gratulerer så mye med dagen. Du er ei super jente som liker å danse, synge, spille håndball og være med venner. Håper du får en fantastisk bursdag. Vi er veldig glad i deg. Klem fra Kristoffer, mamma, pappa og Kiara.

Kristoffer Nyrud fyller 10 år

Vi gratulerer den flotte gutten vårres Kristoffer med 10 års dagen den 19.Juni. Håper dagen din blir like flott som d du er:) Vi e alle sammen superglad i dæ! Stor klem fra mamma og resten av familien.